Varför besöka?

Light & Design - Den nordiska belysnings- & designbranschen i främsta rummet

Light & Design är mötesplatsen skapad för den nordiska belysnings- och designbranschen. Vi vill erbjuda branschen den unika möjligheten att ta del av produktnyheter på den skandinaviska marknaden. Vi vet om att din tid är värdefull och vill ta så lite som möjligt av den. Därför ger vi dig tydliga fokusområden som skapar ett affärsklimat för att möjliggöra effektiva möten mellan rätt personer. I expansiva Göteborg erbjuder vi en toppmodern mötesplats för belysningsbranschen.

Hitta leverantörer & partners

Rätt människor på rätt plats- Light & Design är en mötesplats som gör det möjligt för dig att både vårda samt expandera din verksamhet.

Ta del av nyheter & trender

Utforska trender, nya produkter och tjänster för din favoritbransch. Med ett mässgolv fyllt av spännande nyheter blir det aldrig en tråkig stund!  

Framtidsspaning

 Låt dig inspireras och utvecklas genom att delta på seminarier och unika workshops. Diskutera framtid, dela med dig av erfarenheter och väx tillsammans!

Nätverka

Det fysiska mötet är idag bland det mest värdefulla som finns. På Light & Design får du chansen att möta människor öga mot öga, knyta nya kontakter, göra affärer, ta lärdom och mingla!

Mikaela Åström, ljusdesigner
- White Arkitekter

Lina Schewenius Lund, Head of event
- Easyfairs

"Tydliga fokusområden skapar ett bättre affärsklimat"

Läs hela citatet här
”Tydliga fokusområden skapar ett bättre affärsklimat vilket i sin tur leder till fler effektiva möten mellan rätt personer. Att sedan kunna knyta ihop det med ett konferensprogram av hög dignitet gör att vi möter hela branschens behov av utveckling, affärer och inspiration”
- Lina Schewenius Lund, head of event för Light & Design

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på Light & Designs nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudanden, nyheter och information om när registreringen öppnar.

Scroll to Top