Flux

Om oss

Produkter och kunnande som inspirerar!

Hos Flux är valet ditt! Vi har samlat mycket av det bästa Sverige och Europa har att erbjuda inom belysning och våra säljare är alltid redo att hjälpa dig att hitta det rätta för just dina behov.

Vi har en egen tillverkning strax utanför Stockholm där vi fokuserar på armaturer för LED. Här kombinerar vi designkunnande och miljöhänsyn med avancerad produktionsteknik. Idag står den egna tillverkningen för över 75% av omsättningen. NÄRPRODUCERAT LJUS är en devis som vi är rejält stolta över!

Som komplement till vår egen produktion samarbetar vi med en rad ledande europeiska armaturproducenter av allt från miljöarmaturer till gatubelysning. Denna produktmix gör Flux AB till en av Sveriges större aktörer på projektmarknaden för offentlig belysning. Våra stora varumärken är Eclatec, Tehomet, Osmont. Halla, Neko, Petridis, Kreon, Pracht, MCI och Next.

Vi är 20 personer på Flux och vi arbetar snabbt och flexibelt, både i det stora och i det lilla projektet, såväl interiört som exteriört. Tack vare vårt breda sortiment har vi erfarenhet av mycket skilda belysningstillämpningar, allt från skrivbordet till motorvägen.

De personer vi har mest kontakt med är arkitekter, belysningskonsulter, elkonsulter och stads/infraplanerare. Duktiga och krävande samarbetsparter som bara nöjer sig med det bästa.

Varmt välkommen in till vår monter A:10!

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top