Lär känna Teamet bakom Light & Design

Elteamet

Lär känna Teamet bakom Light & Design

Light & Design är en nylanserad mässa som styrs utav teamet bakom Elmässan. Vi består av fyra härliga människor som tillsammans jobbar för att skapa en given mötesplats för branschen. Lär känna oss mer nedan!

jorgen stjernlof

Jörgen Stjernlöf, Sales Executive
Mannen, myten, legenden – Jörgen! Han har jobbat på Easyfairs och varumärket Elmässan i 16 år, alltså ända sedan Elmässan startades. (Light & Design arrangeras av samma team). Det är helt galet och fantastiskt att han ägnat så många år åt denna härliga bransch.

Han säger själv ”Det bästa är att få vara en del av el- och belysningsbranschen som är som en enda stor familj. Det är en positiv anda rakt igenom där man hjälper och lyckönskar varandra. Det finns en vilja att hela tiden utveckla Elmässan och nu Light & Design tillsammans, en känsla av att vi verkligen vill åt samma håll. Dessutom att få jobba lösningsfokuserat tillsammans med mitt fantastiska team. När man efter hårt slit gör en mässa som blir riktigt bra och får uppleva produkten live med sina kunder är fantastiskt.”

lina lund

Lina Lund, Head of Event
Lina är teamets idéspruta och allas vår trygga hamn. Hon har jobbat på Easyfairs sedan 2013 där Elmässan var den första mässan. Därefter jobbade hon med andra mässor inom företaget och tog 2018 över som ansvarig för Elmässan och Light & Design.

”El- och belysningsbranschen är jätteviktiga branscher, och det händer mycket hela tiden. Det känns familjärt, och alla jobbar för att hjälpa både branscherna och varandra framåt. Sedan har vi väldigt härliga utställare och besökare, vilket gör att genomförandet blir extra kul!”

gabriella votrenius

Gabriella Votrenius, Sales Executive
Gabriella är energiknippet som älskar att starta dagen med peppande klipp.

Gabriella säger: ”Sedan jag var liten har jag alltid älskat att sälja saker. Därför har jag alltid jobbat som säljare, det finns inget bättre! Hur skulle jag själv vilja bli bemött som kund? Den personen är jag när jag pratar med mina kunder.”

Innan Gabriella kom till Easyfairs jobbade hon på Bisnode samt Göteborgsposten i många år. Bara en vecka efter hon börjat på företaget åkte hon på sin första mässa. Känslan när det gått fantastiskt bra var att ” WOW är det såhär det kommer att vara att jobba här?”

Under de 6 åren hon jobbat på Easyfairs har Gabriella hunnit med både nystartade mässor och allt från matindustrin till fordon och plast. Snacka om att hon har fått sätta sig in i och ta del av olika branscher. Hon säger själv att alla branscher i slutändan har en liten koppling till varandra.

Gabriella beskriver det som att Elmässan lite är grunden i Easyfairs då den funnits med sedan start. Att det är vår största mässa som växer för varje år, nu med nylanseringen av Light & Design, vem vill inte jobba med den?

victoria ahlberg

Victoria Ahlberg, Project Coordinator
Victoria är Light & Design teamets spindel i nätet och stöttepelaren till utställare och besökare. Hon började på Easyfairs som projektkoordinator för Light & Design i oktober 2019 (så hennes 1 årsdag närmar sig 👏)

Victoria säger själv att ”Det roligaste med att jobba med denna mässan är alla härliga människor! Både utställare och besökare är verkligen så trevliga och det känns fantastiskt att kunna hjälpa till att uppfylla deras förväntningar på mässan. Sen får jag ju inte glömma mitt fantastiska team som finns där i med och motgångar.”

Scroll to Top