DIN säkerhet - VÅRT fokus

Säkerhet har alltid varit en av våra främsta prioriteringar, nu mer än någonsin. Vi gör allt för att våra event och anläggningar ska vara rena och säkra mötesplatser för att träffas och göra affärer.

Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet.
Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär. Du kan därför känna dig helt säker när du besöker våra event och anläggningar.

17 - 18 mars Åbymässan

Light & Design – den enda belysningsmässan i Norden

Jobbar du med att ljussätta offentliga rum, fastigheter eller kanske med andra typer av belysning eller design? Då har du hittat rätt. I mars lanseras nämligen den enda belysningsmässan i Norden – Light & Design.

På Light & Design sätter vi den nordiska belysnings- & designbranschen i främsta rummet och låter hela branschen samlas för att uppleva nya sätt att se på ljus och för att nätverka med jämlikar. Det är hög tid för belysningsbranschen att få stå i rampljuset!

På mässgolvet förenas utställare och besökare över sina gemensamma nämnare för att uppleva framtidens produktsortiment inom all typ av belysning. Under tydliga fokusområden skapas ett affärsklimat för att möjliggöra effektiva möten mellan rätt personer. Vi vet om att din tid är värdefull och vill ta så lite som möjligt av den. Vi tror på att skapa relevans för dig som besöker och att det ska vara lätt att hitta rätt!

Light & Design kommer att arrangeras den 17 & 18 mars i den toppmoderna och nybyggda mässhallen Åbymässan. Vi vill möjliggöra produktlanseringar på den nordiska marknaden från våra utställande företag, vilket innebär att du som besöker får ta del av allra senaste inom belysning på plats.

Varmt välkommen att besöka en toppmodern mötesplats för belysningsbranschen i expansiva Göteborg.

Navigera vidare på sidan

JAG ÄR BESÖKARE

Här hittar du som besökare information inför ditt besök. Seminarier, utställare, produktnyheter – allt finns här!

JAG ÄR UTSTÄLLARE

Här får du som är utställare eller som vill bli utställare all tänkbar viktig information att optimera ditt deltagande.

ENTRÉBILJETT

När registeringen öppnar kan du hämta din kostnadsfria entrébiljett till Light & Design här.

Besök Light & Design i Göteborg

Upplev en kreativ miljö i Sveriges modernaste mässhall

På Light & Design har du möjlighet att spendera två heldagar fyllda av inspiration, kreativitet och affärsmöjligheter!

Utöka ditt kontaktnät

Light & Design är en mötesplats som skapar rätt förutsättningar för dig via effektiv matchmaking så att du kan expandera din verksamhet.

Få inblick i branschens framtid

Låt dig inspireras på våra seminarium och unika work-shops! På plats ser vi till att du kan utbilda dig ytterligare inom belysningsbranschens senaste trender.

Hundratals nyheter under ett och samma tak

Som Nordens enda belysningmässa får du som besökare vara bland dem första att uppleva branschens nya produktlanseringar.

Nyheter

Ronnie Eckervig

4 snabba med Ronnie Eckervig

Ordförande i organisationen Svensk Ljusdesigner samt ljusdesigner på Light Bureau Vad är hett i branschen just nu?Det är svårt att svara på, vi har haft inställda mässor inställda visningar av nya produkter. Leverantörer och producenter verkar inte riktigt hur de ska få ut sina nyheter. Vi ser fortsatt ökan av olika 48V-magnetsystem med fler produkter

Läs mer »
Elteamet

Lär känna Teamet bakom Light & Design

Light & Design är en nylanserad mässa som styrs utav teamet bakom Elmässan. Vi består av fyra härliga människor som tillsammans jobbar för att skapa en given mötesplats för branschen. Lär känna oss mer nedan! Jörgen Stjernlöf, Sales ExecutiveMannen, myten, legenden – Jörgen! Han har jobbat på Easyfairs och varumärket Elmässan i 16 år, alltså

Läs mer »
Folksamling

Vårt fokus är din säkerhet

Easyfairs Nordic har ingått ett partnerskap med SGS som är världens ledande inspektion, verifikation och test företag. Detta för att säkerställa att våra hälso- och säkerhetsprotokoll fortsätter att uppfylla de högsta internationella standarderna för att skydda och förhindrar spridning av COVID-19.

Vi har vidtagit flertalet åtgärder inom ”regöring & hygien”, ”åtgärder för att skydda personer & upptäcka smitta” samt ”fysisk distans”. Du som besöker vårt event som utställare, besökare, partner eller personal, ska känna dig helt trygg.

Kolla på videon nedan eller klicka dig vidare till vår sida med information om vårt arbete.

Läs mer »

I samarbete med

Scroll to Top