Med hänsyn till rådande omständigheter flyttar vi mässan!

Light & Design flyttas till 11-12 november 2020!

Regeringen fattade den 11 mars beslut om att stoppa alla sammankomster som samlar fler än 500 personer. Beslutet gäller tills vidare, något slutdatum har inte angetts. Det betyder att Light & Design inte kommer kunna genomföras som planerat den 27-28 maj.

Vi kan redan nu presentera ett nytt datum för Light & Design i Göteborg. Det blir den 11-12 november 2020 på Åbymässan. Vi kommer givetvis att kontakta alla utställare, partners och besökare för att tillsammans och på ett konstruktivt sätt hantera de frågor som uppstår kring rådande situation.

Säkerheten för våra utställare, besökare, partners och medarbetare fortsätter att vara vår högsta prioritet.

Varmt välkomna den 11-12 november! Vi återkommer som utlovat med mer information.

11 & 12 november åbymässan

Light & Design – den enda belysningsmässan i Norden

Jobbar du med att ljussätta offentliga rum, fastigheter eller kanske med andra typer av belysning eller design? Då har du hittat rätt. I november lanseras nämligen den enda belysningsmässan i Norden – Light & Design.

På Light & Design sätter vi den nordiska belysnings- & designbranschen i främsta rummet och låter hela branschen samlas för att uppleva nya sätt att se på ljus och för att nätverka med jämlikar. Det är hög tid för belysningsbranschen att få stå i rampljuset!

På mässgolvet förenas utställare och besökare över sina gemensamma nämnare för att uppleva framtidens produktsortiment inom all typ av belysning. Under tydliga fokusområden skapas ett affärsklimat för att möjliggöra effektiva möten mellan rätt personer. Vi vet om att din tid är värdefull och vill ta så lite som möjligt av den. Vi tror på att skapa relevans för dig som besöker och att det ska vara lätt att hitta rätt!

Light & Design kommer att arrangeras den 11 & 12 november i den toppmoderna och nybyggda mässhallen Åbymässan. Tidpunkten är noggrant utvald för att möjliggöra produktlanseringar på den nordiska marknaden från våra utställande företag, vilket innebär att du som besöker får ta del av allra senaste inom belysning på plats.

Varmt välkommen att besöka en toppmodern mötesplats för belysningsbranschen i expansiva Göteborg.

Navigera vidare på sidan

JAG ÄR BESÖKARE

Här hittar du som besökare information inför ditt besök. Seminarier, utställare, produktnyheter – allt finns här!

JAG ÄR UTSTÄLLARE

Här får du som är utställare eller som vill bli utställare all tänkbar viktig information att optimera ditt deltagande.

ENTRÉBILJETT

När registeringen öppnar kan du hämta din kostnadsfria entrébiljett till Light & Design här.

Besök Light & Design i Göteborg

Utöka ditt kontaktnät

Light & Design är en mötesplats som skapar rätt förutsättningar för dig via effektiv matchmaking så att du kan expandera din verksamhet.

Hundratals nyheter under ett och samma tak

Som Nordens enda belysningmässa får du som besökare vara bland dem första att uppleva branschens nya produktlanseringar.

Få inblick i branschens framtid

Låt dig inspireras på våra seminarium och unika work-shops! På plats ser vi till att du kan utbilda dig ytterligare inom belysningsbranschens senaste trender.

Upplev en kreativ miljö i Sveriges modernaste mässhall

På Light & Design har du möjlighet att spendera två heldagar fyllda av inspiration, kreativitet och affärsmöjligheter!

I samarbete med

Detta händer intill

Psst...Missa inte !

Parallellt med Light & Design går Elmässan Göteborg-
Nordens största mässa inom elinstallation, belysning och fiber.

 

Scroll to Top