27 & 28 maj åbymässan

Light & Design – den enda belysningsmässan i Norden

Jobbar du med att ljussätta offentliga rum, fastigheter eller kanske med andra typer av belysning eller design? Då har du hittat rätt. I maj lanseras nämligen den enda belysningsmässan i Norden – Light & Design.

På Light & Design sätter vi den nordiska belysnings- & designbranschen i främsta rummet och låter hela branschen samlas för att uppleva nya sätt att se på ljus och för att nätverka med jämlikar inom branschen. Det är hög tid för belysningsbranschen att få stå i rampljuset!

På mässgolvet förenas utställare och besökare över sina gemensamma nämnare för att uppleva framtidens produktsortiment inom all typ av belysning. Under tydliga fokusområden skapas ett affärsklimat för att möjliggöra effektiva möten mellan rätt personer. Vi vet om att din tid är värdefull och vill ta så lite som möjligt av den. Vi tror på att skapa relevans för dig som besöker och att det ska vara lätt att hitta rätt!

Light & Design kommer att arrangeras den 27 & 28 maj i den toppmoderna och nybyggda mässhallen Åbymässan. Tidpunkten är noggrant utvald för att möjliggöra produktlanseringar på den nordiska marknaden från våra utställande företag, vilket innebär att du som besöker får ta del av allra senaste inom belysning på plats.

Varmt välkommen att besöka en toppmodern mötesplats för belysningsbranschen i expansiva Göteborg.

Varför ditt varumärke skulle gynnas av deltagande

Nå nya kunder

Letar du efter nya affärer? Givetvis är svaret ja. Light & Design kommer att skapa rätt förutsättningar för dig via effektiv matchmaking med potentiella kunder i hundratal. 

Resurssmart mötesplats

Missa inte möjligheten att träffa framtida potentiella kunder och att få visa upp ditt varumärke i rätt sammanhang och kontext – allt komprimerat till årets två mest intensiva och givande dagar.

Träffa kvalificerade leads

Här träffar du arkitekter, designers, projektledare, belysningsingenjörer och andra högintressanta profiler för ditt nätverk.

Nordens enda belysningsmässa

Vi identifierade behovet på marknaden. Belysningsföretagen behövde en egen mötesplats där de får stå i centrum. Dessutom ligger belysningsmässan perfekt i tiden för produktlansering till vår nordiska marknad.

I samarbete med

Navigera vidare på sidan

JAG ÄR BESÖKARE

Här hittar du som besökare information inför ditt besök. Seminarier, utställare, produktnyheter – allt finns här!

JAG ÄR UTSTÄLLARE

Här får du som är utställare eller som vill bli utställare all tänkbar viktig information att optimera ditt deltagande.

ENTRÉBILJETT

Här kan du, helt kostnadsfirtt, registrera dig till Light & Design. Det tar bara en minut eller två!

Detta händer intill

Psst...Missa inte !

Parallellt med Light & Design går Elmässan Göteborg-
Nordens största mässa inom elinstallation, belysning och fiber.

 

Scroll to Top